Leef

Hoeve de Binnentuin

Uit het leven

Al ca. 1,5 jaar is een team binnen Friends of Esthers bezig om na te denken hoe overlevers van s.r.m. nog beter geholpen kunnen worden. Veilige opvang van overlevers én samenwonen met een aantal gezinnen op een fijne locatie werd een hartewens. Het team is nu zover dat zij een locatie op het oog heeft om deze plannen concreet te maken!

Naast een plek van opvang wordt de locatie het hart van het ambulante werk van Friends of Esthers. Van hieruit zal verder gewerkt worden aan ontwikkeling van expertise rond CDIS en satanisch ritueel misbruik en aan verdere bewustwording binnen de samenleving van dit grote kwaad dat onder de oppervlakte plaatsvindt.

Alles lijkt te kloppen, tegelijkertijd vraagt de aankoop van de hoeve om een (nu nog ontbrekende) bijzondere financiële voorziening. Een spannende tijd dus. Friends of Esthers is ook op zoek naar mensen die hierin willen bijdragen. Op de speciaal hiervoor gemaakte pagina kun je meer over dit alles lezen.

Op de pagina is ook een PDF te downloaden met nog iets meer achtergrondinformatie, doelstelling en aanpak. Dit is ook bedoeld om potentiële sponsoren warm te maken voor het project. Voel je vrij om het te verspreiden.
Gebed voor deze bijzondere ontwikkelingen wordt op prijs gesteld! Als je wilt meedenken rond financiering of je in wilt zetten in praktische taken die nodig gaan zijn, geef je dan op via de contactpagina van lichtoplevens.nl!

Mochten we onverhoopt onvoldoende giften hebben ontvangen voor de aankoop van de hoeve, zullen we dit in januari melden in de nieuwsbrief en op de website Lichtoplevens.nl

In principe zal je gift in dat geval apart gezet blijven en gebruikt worden voor de aankoop van een andere toekomstige locatie, mocht je je gift liever terug ontvangen laat het ons dan via het contact formulier weten.

nl_NLDutch

De wereld van overlevers was totaal onbekend voor mij. Ik heb veel respect voor hun moed en doorzettingsvermogen als ik iets van hun bizarre ervaringen hoor. Wat kwetsbaar en bijzonder dat ze dat persoonlijk met mij willen delen! Ik vind het echt fijn dat we ons huis kunnen openstellen voor ontmoetingen.

Onvoorwaardelijk er zijn is de sleutel

Ik ben in mijn hart geraakt door het onrecht wat zo velen wordt aangedaan; ik wil gaan staan voor de waarheid en dat Gods gerechtigheid zal zegevieren.

Overlevers van SRM hebben nodig wat elk mens nodig heeft: oprechte liefde, een hart dat luistert zonder veroordeling en blijvende verbinding. Ook de diepst gelegen delen, die moesten moorden en verkrachten, durven dan te spreken. Hoeveel slachtoffers zullen loskomen uit hun levenslange slavernij als zij 10 van zulke vrienden krijgen?

Het is een voorrecht om voor overlevers, regelmatig en op belangrijke momenten, te bidden. En ook voor familie van hen als die nog in de cult zit. Dat is mijn bijdrage aan hun bevrijding en ik ervaar dat ik op deze manier Gods licht mag helpen laten schijnen op hun levens. Als christen neem ik zo mijn plaats in in Gods Koninkrijk en in de hemelse gewesten.

Wat een nieuwe, duistere wereld is er in 2020 voor me open gegaan. Te bizar om waar te zijn, totdat ik kritisch en open ging luisteren en lezen. Ik vind het inmiddels een voorrecht om therapeuten en overlevers te mogen ondersteunen, zodat het Licht van Jezus de diepe duisternis overwint.

Ik geef mijn handen om te helpen en mijn hart om lief te hebben.

Het is een voorrecht om een overlever mee mogen te maken. Maar het is een nog groter voorrecht om je bescheiden steentje te mogen bijdragen om de overlever te mogen ondersteunen om werkelijk te gaan leven.

Niemand kan het allemaal alleen.... daarom wil ik graag iets betekenen voor een ander. Mijn naam Tikva betekent HOOP ... en hoop is er voor iedereen!