Leef

Verspreider van informatie

Uit het leven

Wij zoeken mensen die via hun eigen relaties en sociale mediakanalen, willen meehelpen aan bewustwording van de verschrikkelijke realiteit van satanisch ritueel misbruik. Het staat natuurlijk iedereen vrij om alles wat wij publiceren te delen. Maar mocht jij er een hart voor hebben om je hier consequent en met aandacht voor in te zetten, dan willen we je graag uitnodigen je aan ons bekend te maken. Ook willen we alle informatie die al bekend en gepubliceerd is over SRM of mogelijke aangelegen zaken in beeld brengen. Ook hiervoor zijn mensen nodig, die hun tijd erin willen steken om deze informatie te verzamelen. Ben je enthousiast, meld je aan!

Mogelijk nodigen we je uit voor een informatieve meeting, zodat je nog beter weet waarom dit je tijd en inzet meer dan waard is.

Wat vragen wij?

  • Betrokken mensen met een passie om dit onrecht aan het licht te brengen.
  • Mensen die bij hobbels om hulp durven vragen en transparant durven zijn.
  • Mensen die (geringe) tijd hebben en deze willen inzetten in het speuren op internet en in andere bronnen en deze op overzichtelijke wijze kunnen delen; 

en

  • Mensen die veel met social media doen en hierop actief informatie over SRM willen delen.

Wat bieden wij?

  • Informatie
  • Een betrokken netwerk
  • Ruimte om te overleggen en vragen te stellen

Als je vragen hebt, schroom niet om je aan te melden. Wanneer we je uitnodigen voor een informatieavond kun je al je vragen stellen.

nl_NLDutch

De wereld van overlevers was totaal onbekend voor mij. Ik heb veel respect voor hun moed en doorzettingsvermogen als ik iets van hun bizarre ervaringen hoor. Wat kwetsbaar en bijzonder dat ze dat persoonlijk met mij willen delen! Ik vind het echt fijn dat we ons huis kunnen openstellen voor ontmoetingen.

Onvoorwaardelijk er zijn is de sleutel

Ik ben in mijn hart geraakt door het onrecht wat zo velen wordt aangedaan; ik wil gaan staan voor de waarheid en dat Gods gerechtigheid zal zegevieren.

Overlevers van SRM hebben nodig wat elk mens nodig heeft: oprechte liefde, een hart dat luistert zonder veroordeling en blijvende verbinding. Ook de diepst gelegen delen, die moesten moorden en verkrachten, durven dan te spreken. Hoeveel slachtoffers zullen loskomen uit hun levenslange slavernij als zij 10 van zulke vrienden krijgen?

Het is een voorrecht om voor overlevers, regelmatig en op belangrijke momenten, te bidden. En ook voor familie van hen als die nog in de cult zit. Dat is mijn bijdrage aan hun bevrijding en ik ervaar dat ik op deze manier Gods licht mag helpen laten schijnen op hun levens. Als christen neem ik zo mijn plaats in in Gods Koninkrijk en in de hemelse gewesten.

Wat een nieuwe, duistere wereld is er in 2020 voor me open gegaan. Te bizar om waar te zijn, totdat ik kritisch en open ging luisteren en lezen. Ik vind het inmiddels een voorrecht om therapeuten en overlevers te mogen ondersteunen, zodat het Licht van Jezus de diepe duisternis overwint.

Ik geef mijn handen om te helpen en mijn hart om lief te hebben.

Het is een voorrecht om een overlever mee mogen te maken. Maar het is een nog groter voorrecht om je bescheiden steentje te mogen bijdragen om de overlever te mogen ondersteunen om werkelijk te gaan leven.

Niemand kan het allemaal alleen.... daarom wil ik graag iets betekenen voor een ander. Mijn naam Tikva betekent HOOP ... en hoop is er voor iedereen!