Leef

Gastgezin (week of weekend, wekelijks of maandelijks)

Uit het leven

Wij zijn op zoek naar gezonde gezinnen met oudere kinderen (> dan 12) die gastgezin willen zijn voor een overlever van satanisch ritueel misbruik. Ook zijn we op zoek naar gezinnen die kinderen willen opvangen ter ondersteuning van de ouders die zich een weg uit ritueel misbruik worstelen. Voldoende eigen emotionele volwassenheid en een levende relatie met Jezus Christus zijn van belang om een intensieve reis als deze vol te kunnen houden. Het gaat (na een wederzijdse proefperiode) om een langdurig commitment, denk aan 5 jaar of langer. Daarnaast is alles wat in de tekst over netwerkvriend(in) hierboven staat, ook van toepassing op gastgezinnen.

Wat zoeken wij?

  • Gezonde, stabiele gezinnen met kinderen (>12 jaar), zonder kinderen of singles.
  • Gezinnen/mensen die een langdurig commitment aan willen gaan.
  • Gezinnen/mensen die aanspreekbaar zijn op gedrag en willen leren groeien, samen met ons.
  • Ruimte in huis, waarbij er mogelijkheden zijn tot veiligheidsmaatregelen (denk aan sloten op ramen en deuren).
  • Ruimte in je hart.

Wat bieden wij?

  • Ondersteuning in de vorm vorm van kennisoverdracht (cursus) en begeleiding.
  • Ondersteuning in gebed in verbinding met een netwerk van andere helpers.
  • Vreugde nauw betrokken te zijn bij het herstelproces van een kind van God; een mens in al zijn aspecten te mogen leren kennen: de intense pijn en verwondingen, maar ook de leuke en mooie kanten, en om die laatste te zien opbloeien. 
  • Onkostenvergoeding, als dat nodig is.

Als je vragen hebt, schroom niet om je aan te melden. Wanneer we je uitnodigen voor een informatieavond kun je al je vragen stellen.

nl_NLDutch

De wereld van overlevers was totaal onbekend voor mij. Ik heb veel respect voor hun moed en doorzettingsvermogen als ik iets van hun bizarre ervaringen hoor. Wat kwetsbaar en bijzonder dat ze dat persoonlijk met mij willen delen! Ik vind het echt fijn dat we ons huis kunnen openstellen voor ontmoetingen.

Onvoorwaardelijk er zijn is de sleutel

Ik ben in mijn hart geraakt door het onrecht wat zo velen wordt aangedaan; ik wil gaan staan voor de waarheid en dat Gods gerechtigheid zal zegevieren.

Overlevers van SRM hebben nodig wat elk mens nodig heeft: oprechte liefde, een hart dat luistert zonder veroordeling en blijvende verbinding. Ook de diepst gelegen delen, die moesten moorden en verkrachten, durven dan te spreken. Hoeveel slachtoffers zullen loskomen uit hun levenslange slavernij als zij 10 van zulke vrienden krijgen?

Het is een voorrecht om voor overlevers, regelmatig en op belangrijke momenten, te bidden. En ook voor familie van hen als die nog in de cult zit. Dat is mijn bijdrage aan hun bevrijding en ik ervaar dat ik op deze manier Gods licht mag helpen laten schijnen op hun levens. Als christen neem ik zo mijn plaats in in Gods Koninkrijk en in de hemelse gewesten.

Wat een nieuwe, duistere wereld is er in 2020 voor me open gegaan. Te bizar om waar te zijn, totdat ik kritisch en open ging luisteren en lezen. Ik vind het inmiddels een voorrecht om therapeuten en overlevers te mogen ondersteunen, zodat het Licht van Jezus de diepe duisternis overwint.

Ik geef mijn handen om te helpen en mijn hart om lief te hebben.

Het is een voorrecht om een overlever mee mogen te maken. Maar het is een nog groter voorrecht om je bescheiden steentje te mogen bijdragen om de overlever te mogen ondersteunen om werkelijk te gaan leven.

Niemand kan het allemaal alleen.... daarom wil ik graag iets betekenen voor een ander. Mijn naam Tikva betekent HOOP ... en hoop is er voor iedereen!